El meu racó

Una mica de punt de mitja - un poco de punto

16 Març 2009 per Montse

He fet aquesta bufanda i barret per la nena, a punt de mitja i amb dues flors de ganxet. Com que m’he inventat el barret li ha quedat una mica gran, a més, primer el vaig fer i era massa petit i ara que l’he tornat a fer és massa gran, però ellà està super contenta i l’ensenya a tothom. Aixó és el que importa, oi ?

bufanda-i-gorro.jpg

He hecho esta bufanda y gorro para la nena, a punto de media y con dos flores de ganchillo. He inventado el gorro y me ha quedado demasiado grande. Bueno, primero lo hice y era pequeño y después de volverlo a tejer es demasiado grande, pero ella está super contenta y lo enseña a todo el mundo. Esto es lo que verdaderamente importa, verdad ?

Dins categoria Punt de mitja | 5 comentaris »

Lectura

2 Març 2009 per Montse

Tinc tant oblidat el meu blog que fins i tot no se com començar a escriure un nou post. M’animo pensant que en la vida hi ha moments per tot i ára jo només tinc temps per la feina, la casa, les nenes … buf, vist així és molta feina però trobo a faltar tant tenir una mica de temps per mi. Acabo de llegir el llibre “El club de los viernes” i m’ha encantat, suspiro per assistir a un curset, grup o el que sigui amb altres persones que compartim aficions, de aixó es tracta el llibre, i d’alguna cosa més està clar, que evidentment no diré. Segur que tot arribarà.

 LIBROS - EL CLUB DE LOS VIERNES

Tengo tan olvidado mi blog que no se por donde empezar a escribir una nueva entrada. Me animo pensando que en la vida hay momentos para todo y ahora mismo solo tengo tiempo para el trabajo, la casa, las nenas …. que visto así es mucho trabajo pero encuentro a faltar el tener, de vez en cuando, tiempo para mi. Acabo de leer el libro “el club de los viernes” y me ha encantado, suspiro por ir a un curso, grupo o lo que sea con otras personas con las que comparta aficiones, de eso se trata el libro, y de algo más claro que no voy a revelar. Seguro que todo se andará.

Dins categoria Lectura | 3 comentaris »

Un altre sorteig - otro sorteo

9 Febrer 2009 per Montse

La setmana passada vaig descobrir el blog de la Willma i em va encantar. Avui he vist que celebrava el primer aniversari i que aprofita per sortejar aquesta meravellosa bossa. Així que si voleu … la trobareu aquí.

La semana pasada descubrí el blog de Willma y me encantó. Hoy he visto que celebraba su primer aniversario y que aprovecha para sortear este maravilloso bolso. Así que si quereís …. la encontrareis aquí.

Dins categoria Links | Sense comentaris »

Més lectura - más lectura

23 Gener 2009 per Montse

He acabat de llegir “Días de menta y canela” de Carmen Santos, és una novela romanticona, d’aquelles que no costen de llegir. És la història d’una dóna madura que vol obrir-se camí com a periodista i la del fill d’un emigrant a Alemanya que el va abandonar per motius desconeguts. Intentant esbrinar les causes de la mort de l’emigrant, viatgen a Düsseldorf i tots dos es veuen embolitats en una aventura que mai haguessin pensat. 

dias-menta.jpg

He acabado de leer “Días de menta y canela” de Carmen Santos. Se trata de una novela romanticona, de las que no cuesta leer. Es la historia de una mujer madura que quiere abrirse camino como periodista y la del hijo de un emigrante a Alemania que lo abandonó por motivos desconocidos. Intentado adivinar las causas de la muerte del emigrante viajan a Düsseldorf y se ven envueltos en una aventura que nunca hubieran pensado.

Dins categoria Lectura | Sense comentaris »

Bons propòsits - buenos propósitos

8 Gener 2009 per Montse

És típic cada principi d’any formular un grapat de bons propòsits per l’any que s’enceta. Personalment he decidit no fixar-me cap, vist que si no els compleixes és doblement decebedor. No obstant, si voleu us podeu descarregar aquí el gràfic d’una dita que ve molt al cas (el primer de gener una labor es comença ! si la brodadora se n’oblida el 10 es pot posar al dia)

 grille_1_janvier_003

Es típico de cada principio de año formular un montón de buenos propósitos para el año que se inicia. Personalment he decido no ponerme ninguno, visto que si no los cumples después te decepcionas el doble. No obstant, si quereis podeis descargar aquí el gráfico de un dicho que viene muy al caso (el primero de enero una labor se empieza ! si la bordadora se olvida el 10 puede ponerse al día)

Dins categoria General, Patrons | Sense comentaris »

Bon Nadal - Feliz Navidad

23 Desembre 2008 per Montse

Us desitjo un molt Bon Nadal, ple de fecilitat i que l’any 2009 ens porti els millors dels nostres desitjos.

 

Os deseo una Feliz Navidad, llena de felicidad y que el año 2009 nos traiga nuestros mejores deseos.

Dins categoria General | 3 comentaris »

Un altre concurs - otro concurso

16 Desembre 2008 per Montse

M’he apuntat a un altre sorteig. Val a dir que no em toca mai res però com que l’esperança diuen que és l’últim que es perd, doncs ja està: apuntada.

Al blog Handmadecrafs sortegen el llibre “el club de los viernes”. Com que darrerament no faig gaire labors i estic més abocada a la lectura seria un regal perfecte :-)

 

Me he apuntado a otro sorteo. He de decir que nunca me toca nada pero como la esperanza dicen que es lo último que se pierde, pues: apuntada estoy.

En el blog Handmadecrafs sortean el libro “el club de los viernes”. Como últimamente no hago demasiadas labores y estoy más por la lectura, éste seria un regalo perfecto :-)

Dins categoria General | 1 comentari »

Records - recuerdos

10 Desembre 2008 per Montse

Darrerament només penso en guanyar lloc a casa i em passo els dies endreçant armaris. Durant aquesta grata activitat sovint descobreixo roba que no llanço per algun motiu però que tampoc m’arribo a posar mai. És el cas d’aquest jersei que vaig fer fa uns 20 anys (uf, que vella em sento quan dic aixó). Encara que no s’aprecia gaire a la foto té un bonic dibuix al devant, fet combinant punts al dret i al revés. Ara estic fent una altra coseta, espero acabar-la ràpid i ensenyar-la.

jersei-rosa.jpg

Últimamente solo pienso en ganar sitio en casa y me paso los días arreglando armarios. Durante esta grata actividad a menudo descubro ropa que no tiro por algun motivo pero que tampoco llego a ponerme nunca. Es el caso de este jersei que tejí hace unos 20 años (que vieja me siento al decir esto). Aunque no se aprecia muy bien en la foto tiene un dibujo muy bonito delante, que lo hice combinando puntos al derecho y reves. Ahora estoy tejiendo otra cosita, espero acabarla pronto para lucirla en el blog.

Dins categoria Altres labors | 1 comentari »

Un altre concurs - otro concurso

1 Desembre 2008 per Montse

Visitant el blog de la Sílvia vaig anar a parar al blog de la Mercedes, havia de saber qui era capaç de fer aquesta moneria de bolso. Doncs ara la Mercedes ha decidit fer un concurs i una de les condicions és que diguem quina labor ens agrada més, com que trobo que és una missió una mica impossible, vist que aquesta dóna tot el que toca ho converteix en una divinitat, poso el link del bolso que em va enamorar i que em va permetre coneixer-la.

Visitando el blog de Silvia fuí a parar al blog de Mercedes, tenía que saber quien era capaz de hacer esa monería de bolso. Ahora, Mercedes ha decidido hacer un concurso y una de las condiciones es que digamos que labor nos gusta más, y como creo que esto es una misión imposible, visto que todo lo que toca esta mujer lo convierte en una divinidad, pongo el link del bolso que me enamoró y que me permitió conocerla.

Dins categoria General | 1 comentari »

Sorteig - sorteo

20 Novembre 2008 per Montse

Us agradaria fer una labor en fieltre com aquesta ? només cal apuntar-se al sorteig que fa el blog “Todo artesanías” i tenir molta sort :-)

 sorteonavidad

¿ Os gustaría hacer una labor en fieltro como esta ? solo teneis que apuntaros al sorteo que hace el blog “Todo artesanías” y tener mucha suerte :-)

Dins categoria General, Links, Patrons | 1 comentari »

« Entrada precedent